Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 10 years ago

#16716 closed defect (wontfix)

glib1 universal build error

Reported by: verwymeren@… Owned by: macports-tickets@…
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.6.0
Keywords: glib1 universal build error Cc: jmroot (Joshua Root)
Port: glib1

Description

Attempting to install glib1 using the universal variant (sudo port install glib1 +universal) results in the following build error:

ld: symbol(s) not found for architecture ppc
collect2: ld returned 1 exit status
lipo: can't open input file: /var/tmp//ccqLfmL6.out (No such file or directory)

Attached is a log with the complete build output.

Attachments (1)

build.txt (1.4 KB) - added by verwymeren@… 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 12 years ago by verwymeren@…

Attachment: build.txt added

comment:1 Changed 12 years ago by verwymeren@…

Build was attempted using Mac OS X 10.5.5.

comment:2 Changed 12 years ago by jmroot (Joshua Root)

Cc: jmr@… added

It's unlikely that anyone will bother to produce a working universal variant for glib1. I'll disable it and call it a day.

comment:3 Changed 12 years ago by jmroot (Joshua Root)

Resolution: wontfix
Status: newclosed

Universal variant disabled in r40433.

comment:4 Changed 12 years ago by (none)

Milestone: Port Bugs

Milestone Port Bugs deleted

comment:5 Changed 10 years ago by michaelld (Michael Dickens)

I bothered to fix it in r74385; still not sure why :)

Note: See TracTickets for help on using tickets.