Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#26964 closed defect (invalid)

macfuse: 2.0.3 doesn't build on 10.6

Reported by: M8R-rlecg2@… Owned by: drkp (Dan Ports)
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.9.1
Keywords: Cc:
Port: macfuse

Description

Install fails even after selfupdate and update oudated.

$ port version; port list | grep macfuse ; sw_vers ; sudo port install macfuse
Version: 1.9.1
macfuse                        @2.0.3          fuse/macfuse
ProductName:	Mac OS X
ProductVersion:	10.6.4
BuildVersion:	10F569
--->  Computing dependencies for macfuse
--->  Building macfuse
Error: Target org.macports.build returned: shell command failed
Log for macfuse is at: /opt/local/var/macports/logs/_opt_local_var_macports_sources_rsync.macports.org_release_ports_fuse_macfuse/main.log
Error: Status 1 encountered during processing.
To report a bug, see <http://guide.macports.org/#project.tickets>

Attachments (1)

main.log (2.7 KB) - added by M8R-rlecg2@… 10 years ago.
build Log for macfuse

Download all attachments as: .zip

Change History (5)

Changed 10 years ago by M8R-rlecg2@…

Attachment: main.log added

build Log for macfuse

comment:1 Changed 10 years ago by jmroot (Joshua Root)

Owner: changed from macports-tickets@… to dports@…
Port: macfuse added

Please remember to fill in the Port field and cc the maintainer.

comment:2 Changed 10 years ago by jmroot (Joshua Root)

Looks like you (where "you" means "some process running on your machine") deleted the unpacked source from the work directory but left the statefile that says everything up to the configure phase is already complete. Clean macfuse and try again.

comment:3 Changed 10 years ago by M8R-rlecg2@…

Yeah, I got it working now. I rebooted, removed the dmg install from MacFUSE website via System Preferences, and cleaned, and retried and it worked. My mistake. Thanks.

comment:4 Changed 10 years ago by drkp (Dan Ports)

Resolution: invalid
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.