Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#27640 closed defect (fixed)

atlas @3.8.3 fails to install

Reported by: tony@… Owned by: jameskyle@…
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.9.2
Keywords: Cc:
Port: atlas

Description (last modified by ryandesign (Ryan Schmidt))

Info: Macbook Pro, 1.83 Core Duo, OS Version 10.5.8, XCode 3.1.4

I believe this is related to past issues encountered with the PPC's. Ticket #22378 seems the most relevant. I chose not to reopen that ticket because it had been resolved for PPC, and my issue has the patch incorporated into the atlas 3.8.3 port. Please merge them if I was incorrect in opening a new ticket.

The error encountered is quite similar:

:info:build    STAGE 2-2-4: LEVEL 3 BLAS TUNE
:info:build make -f Makefile INSTALL_LOG/atlas_strsmXover.h pre=s 2>&1 | ./xatlas_tee INSTALL_LOG/sL3TUNE.LOG
:info:build make -f Makefile scblaslib 2>&1 | ./xatlas_tee INSTALL_LOG/sL3TUNE.LOG
:info:build       done.
:info:build 
:info:build 
:info:build    STAGE 2-2-5: GEMV TUNE
:info:build make -f Makefile INSTALL_LOG/sMVRES pre=s 2>&1 | ./xatlas_tee INSTALL_LOG/sMVTUNE.LOG
:info:build make[1]: *** [build] Error 255
:info:build make: *** [build] Error 2
:info:build shell command " cd "/opt/local/var/macports/build/_opt_local_var_macports_sources_rsync.macports.org_release_ports_math_atlas/work/atlas-3.8.3/build" && /usr/bin/make build " returned error 2
:error:build Target org.macports.build returned: shell command failed (see log for details)
:debug:build Backtrace: shell command failed (see log for details)
    while executing
"command_exec build"
    (procedure "portbuild::build_main" line 8)
    invoked from within
"$procedure $targetname"
:info:build Warning: the following items did not execute (for atlas): org.macports.build
:notice:build Log for atlas is at: /opt/local/var/macports/logs/_opt_local_var_macports_sources_rsync.macports.org_release_ports_math_atlas/main.log

I have checked, and my architecture is being correctly identified by xprobe_arch as 13 during configuration (seemingly a problem with PPC in #22378).

Attachments (1)

main.log.zip (358.7 KB) - added by tony@… 10 years ago.
math_atlas main.log

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

comment:1 Changed 10 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Description: modified (diff)

comment:2 Changed 10 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Owner: changed from macports-tickets@… to jameskyle@…

comment:3 Changed 10 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Please attach the complete main.log file; the snippet you posted above is not sufficient to know what went wrong.

Changed 10 years ago by tony@…

Attachment: main.log.zip added

math_atlas main.log

comment:4 Changed 10 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Is this still a problem with atlas 3.9.33?

comment:5 Changed 10 years ago by tony@…

I have successfully updated and installed atlas. There does not seem to be a problem in 3.9.33.

comment:6 Changed 10 years ago by Veence (Vincent)

Resolution: fixed
Status: newclosed

Fine! I close the bug then.

Note: See TracTickets for help on using tickets.