Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#29639 closed defect (worksforme)

atlas @3.9.37 - Downloading binary, crashed while building atlas

Reported by: mordanwj@… Owned by: jameskyle@…
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.9.2
Keywords: Cc: ryandesign (Ryan Schmidt)
Port: atlas

Description

Downloading binary. Intel i5 running 10.6.7.

Problem first occurred while download within dependencies of py26-gnuplot.

Attachments (2)

xctfc_2011-05-29-160232_localhost.crash (2.2 KB) - added by mordanwj@… 8 years ago.
Console crash report
main.log (280.0 KB) - added by mordanwj@… 8 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 8 years ago by mordanwj@…

Console crash report

comment:1 Changed 8 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Cc: ryandesign@… added; mordanwj@… removed
Owner: changed from macports-tickets@… to jameskyle@…
Port: atlas added

What do you mean "downloading binary"? What command did you type, what was the output? Can you attach the main.log file from the failing port process?

Changed 8 years ago by mordanwj@…

Attachment: main.log added

comment:2 in reply to:  1 Changed 8 years ago by mordanwj@…

Replying to ryandesign@…:

What do you mean "downloading binary"? What command did you type, what was the output? Can you attach the main.log file from the failing port process?

I have attached the main.log file generated when I did "sudo port install atlas". Is this main.log helpful?

comment:3 Changed 8 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

The log appears to be cut off in the middle of a line. If that's really how the log ends on your system, can you try cleaning and installing again? Maybe that will produce a complete log.

sudo port clean atlas
sudo port install atlas

comment:4 in reply to:  3 Changed 8 years ago by mordanwj@…

Replying to ryandesign@…:

The log appears to be cut off in the middle of a line. If that's really how the log ends on your system, can you try cleaning and installing again? Maybe that will produce a complete log.

sudo port clean atlas
sudo port install atlas

I left my computer running all night after "sudo port install atlas" and the process completed normally. I went on and completed "sudo port install py26-gnuplot" and that completed as well. The only change I made to my environment was to update to Xcode 3.2.6 from 3.2.3. Thanks for your help! I think my problem is fixed.

comment:5 Changed 8 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Ok, glad you got it working.

Note: See TracTickets for help on using tickets.