Opened 15 years ago

Closed 15 years ago

Last modified 12 years ago

#6727 closed defect (worksforme)

gv 3.5.8_1 port installs nothing

Reported by: aborder@… Owned by: tobypeterson
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.0
Keywords: Cc: markd@…
Port: gv

Description (last modified by ryandesign (Ryan Schmidt))

# port install gv
--->  Fetching gv
--->  Attempting to fetch gv-3.5.8.tar.gz from ftp://ftpthep.physik.uni-mainz.de/pub/gv/unix/
--->  Verifying checksum(s) for gv
--->  Extracting gv
--->  Applying patches to gv
--->  Configuring gv
--->  Building gv with target all
--->  Staging gv into destroot
--->  Packaging tgz archive for gv 3.5.8_1
--->  Installing gv 3.5.8_1
--->  Activating gv 3.5.8_1
--->  Cleaning gv

# port installed gv
The following ports are currently installed:
  gv 3.5.8_1 (active)

# port contents gv
Port gv contains:
  /etc/X11/app-defaults/GV

The port should install many more files (including the gv executable).

Change History (5)

comment:1 Changed 15 years ago by blb@…

Owner: changed from darwinports-bugs@… to toby@…

Assign to maintainer.

comment:2 Changed 15 years ago by markd@…

Cc: markd@… added

It install fine for me on 10.4.5. Please do 'sudo port clean --all gv' and then 'sudo port -vd install gv' and save the debug output of the install in a file. Then attach it so we can have a look.

comment:3 Changed 15 years ago by markd@…

Resolution: worksforme
Status: newclosed

Please reopen bug if this is still a problem.

comment:4 Changed 12 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Description: modified (diff)
Milestone: Port Bugs
Port: gv added

comment:5 Changed 12 years ago by (none)

Milestone: Port Bugs

Milestone Port Bugs deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.