Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

Last modified 3 years ago

#21662 closed defect (wontfix)

activewire build failure

Reported by: nerdling (Jeremy Lavergne) Owned by: jameskyle@…
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 1.8.99
Keywords: Cc: macports@…
Port: activewire

Description

For some reason it's after a 10.4 SDK.

The portfile indicates that it doesn't build in 10.5, so likely not in 10.6 either. If it doesn't, this port will be dropped when the next OS release occurs, or we can do it now.

Attachments (2)

activewire.log (5.2 KB) - added by nerdling (Jeremy Lavergne) 11 years ago.
activewire_debug.log (4.0 KB) - added by macports@… 11 years ago.
Error log with 10.4 SDK installed. (DEBUG mode)

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 11 years ago by nerdling (Jeremy Lavergne)

Attachment: activewire.log added

comment:1 Changed 11 years ago by macports@…

Cc: macports@… added

Cc Me!

comment:2 Changed 11 years ago by macports@…

This happens to me under SnowLeopard if, the Mac OS X SDK 10.4 is not installed. If it is installed, it complaints, that gcc4.2 of 10.4 is insufficient to compile it. I can post the exact error log later.

comment:3 in reply to:  2 Changed 11 years ago by macports@…

Replying to macports@…:

I can post the exact error log later.

Here you go:

--->  Computing dependencies for activewire
--->  Fetching activewire
--->  Verifying checksum(s) for activewire
--->  Extracting activewire
--->  Configuring activewire
--->  Building activewire
Error: Target org.macports.build returned: shell command "cd '/opt/local/var/macports/build/_opt_local_var_macports_sources_rsync.macports.org_release_ports_devel_activewire/work/aw_4.0/Source/libaw' && xcodebuild OBJROOT=build/ SYMROOT=build/ MACOSX_DEPLOYMENT_TARGET=10.4 ARCHS=x86_64" returned error 1
Command output: 
=== BUILD NATIVE TARGET libaw OF PROJECT libaw WITH THE DEFAULT CONFIGURATION (Release) ===
Check dependencies
GCC 4.2 is not compatible with the Mac OS X 10.4 SDK (file aw_bin.c)
GCC 4.2 is not compatible with the Mac OS X 10.4 SDK (file aw_bin.c)
** BUILD FAILED **
Last edited 3 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt) (previous) (diff)

Changed 11 years ago by macports@…

Attachment: activewire_debug.log added

Error log with 10.4 SDK installed. (DEBUG mode)

comment:4 Changed 11 years ago by jameskyle@…

Resolution: wontfix
Status: newclosed

This is definitely an upstream problem. Once the maintainer has fixed it, I'll incorporate the changes.

Note: See TracTickets for help on using tickets.