Opened 7 years ago

Closed 7 years ago

#48596 closed defect (fixed)

All buildbots aren't building

Reported by: ryandesign (Ryan Schmidt) Owned by: admin@…
Priority: High Milestone:
Component: server/hosting Version:
Keywords: Cc: macports@…, drkp (Dan Ports), Russell-Jones-OxPhys (Russell Jones), gorticus (Jason Mitchell), jjstickel (Jonathan Stickel), eborisch (Eric A. Borisch), petrrr, mojca (Mojca Miklavec), smbmacportstrac@…
Port:

Description

It appears that something has caused all buildbot builders to stop building:

https://build.macports.org/console

Most are shown as idle; the mtln builder says it is busy syncing from the Subversion repository, but that started 50 hours ago.

https://build.macports.org/builders

Change History (11)

comment:1 Changed 7 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Keith: can you tell us anything about this problem, please?

comment:2 Changed 7 years ago by macports@…

Cc: macports@… added

Cc Me!

comment:3 Changed 7 years ago by drkp (Dan Ports)

Cc: dports@… added

Cc Me!

comment:4 Changed 7 years ago by Russell-Jones-OxPhys (Russell Jones)

Cc: russell.jones@… added

Cc Me!

comment:5 Changed 7 years ago by gorticus (Jason Mitchell)

Cc: jason-macports@… added

Cc Me!

comment:6 Changed 7 years ago by jjstickel (Jonathan Stickel)

Cc: jjstickel@… added

Cc Me!

comment:7 Changed 7 years ago by eborisch (Eric A. Borisch)

Cc: eborisch@… added

Cc Me!

comment:8 Changed 7 years ago by petrrr

Cc: petr@… added

Cc Me!

comment:9 Changed 7 years ago by mojca (Mojca Miklavec)

Cc: mojca@… added

Cc Me!

comment:10 Changed 7 years ago by smbmacportstrac@…

Cc: smbmacportstrac@… added

Cc Me!

comment:11 Changed 7 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Resolution: fixed
Status: newclosed

This issue appears to have been fixed, though other buildbot issues remain; see other tickets.

Note: See TracTickets for help on using tickets.