Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

#56766 closed defect (fixed)

graphene @1.8.2_0 +universal: error: invalid preprocessing directive

Reported by: Superlokkus (Markus Klemm) Owned by: dbevans (David B. Evans)
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version: 2.5.2
Keywords: Cc: ryandesign (Ryan Schmidt), SpikeLightfoot
Port: graphene

Description

I suspect that this could be a duplicate of #56737 but since I am not sure what "three text files that don't lipo" supposed to mean and no log was attached, I report my fault:

src/graphene-config.h:18:2: error: invalid preprocessing directive
:info:build #mesondefine GRAPHENE_HAS_SSE

Attachments (1)

main.log (33.6 KB) - added by Superlokkus (Markus Klemm) 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (11)

Changed 2 years ago by Superlokkus (Markus Klemm)

Attachment: main.log added

comment:1 Changed 2 years ago by mf2k (Frank Schima)

Cc: dbevans removed
Owner: set to dbevans
Status: newassigned

comment:2 Changed 2 years ago by kencu (Ken)

there is most definitely a log attached to the other ticket. I clarified the error to make it more obvious, however.

Your error ls something totally different, though...

Last edited 2 years ago by kencu (Ken) (previous) (diff)

comment:3 in reply to:  2 Changed 2 years ago by Superlokkus (Markus Klemm)

Replying to kencu:

there is most definitely a log attached to the other ticket. I clarified the error to make it more obvious, however.

Yeah, I'm sorry, I didn't notice it. Read it in the meantime.

Your error ls something totally different, though...

Seems to me also. Only that it had something to do with SSE and 3 files made me suspicious.

comment:4 Changed 2 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

Cc: ryandesign added
Summary: graphene 1.8.2_0 +universal Update failsgraphene @1.8.2_0 +universal: error: invalid preprocessing directive

comment:5 Changed 2 years ago by SpikeLightfoot

Cc: SpikeLightfoot added

comment:6 Changed 2 years ago by kencu (Ken)

has dup 56775

comment:7 Changed 2 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt)

I think the changes that fixed #56737 may have fixed this too. Can you sudo port selfupdate and then try again?

comment:8 Changed 2 years ago by shirleyallan (Shirley Allan)

7 July 2016 EDT
sudo port selfupdate && sudo port upgrade outdated:

Installing graphene @1.8.2_1+universal
--->  Activating graphene @1.8.2_1+universal

so the patch is in now.

Last edited 2 years ago by ryandesign (Ryan Schmidt) (previous) (diff)

comment:9 Changed 2 years ago by Superlokkus (Markus Klemm)

Updating to graphene @1.8.2_1 worked, so issued is solved for me.

Thank you very much.

Last edited 2 years ago by Superlokkus (Markus Klemm) (previous) (diff)

comment:10 Changed 2 years ago by kencu (Ken)

Resolution: fixed
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.