#58314 closed defect (worksforme)

gr-fosphor configure failure

Reported by: ve3ds Owned by: michaelld (Michael Dickens)
Priority: Normal Milestone:
Component: ports Version:
Keywords: Cc:
Port: gr-fosphor

Description (last modified by jmroot (Joshua Root))

Tried to install phosphor:

Error: Failed to configure gr-fosphor: configure failure: command execution failed
Error: See /opt/local/var/macports/logs/_opt_local_var_macports_sources_rsync.macports.org_macports_release_tarballs_ports_science_gr-fosphor/gr-fosphor/main.log for details.
Error: Follow https://guide.macports.org/#project.tickets to report a bug.
Error: Processing of port gr-fosphor failed

Don't see anything obvious in the main.log. ??

Change History (4)

comment:1 Changed 16 months ago by jmroot (Joshua Root)

Description: modified (diff)
Owner: set to michaelld
Port: gr-fosphor added; gr-phosphor removed
Status: newassigned
Summary: gr-phosphor wont install in Mojave 10.14.4gr-fosphor configure failure

Please attach the main.log anyway.

comment:2 Changed 16 months ago by michaelld (Michael Dickens)

Hmmm ... installs cleanly for me on 10.14. I can't help without a log file. Please do the following:

sudo port clean gr-fosphor
sudo port selfupdate
sudo port upgrade outdated
sudo port install gr-fosphor

and, if the build fails then attach the build log to this ticket.

comment:3 Changed 16 months ago by michaelld (Michael Dickens)

In email:

----- Original message -----
From: Danas <dshtun@gmail.com>
To: macports-dev@lists.macports.org
Cc: macports-tickets@lists.macports.org, michaelld@macports.org
Subject: Re: [MacPorts] #58314: gr-fosphor configure failure
Date: Tuesday, April 09, 2019 11:15 AM

There were 2 dependencies that didn’t install for some reason..
These were CppUnit and glfw ports were not installed. I would have
thought they would have been considered dependencies and auto installed?
I installed them manually and the fosphor installed - 

Thanks
Dana

comment:4 Changed 16 months ago by michaelld (Michael Dickens)

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed

Interesting. Thanks for reporting back. I'll take a look at dependencies & see if there's something missing in the Portfile.

Note: See TracTickets for help on using tickets.